Un vaixell ha patit un incendi davant de la costa de Tarragona

S'incendia un vaixell de transport de bestiar davant del Port de Tarragona

La tripulació ha estat evacuada i no s’han hagut de lamentar ferits

Ensurt important a la costa tarragonina. Aquest divendres a la tarda, dia 6 d'agost, s'ha declarat un incendi en un vaixell a la zona de davant del Port de Tarragona. Per sort, tot i l'espectacularitat de l'escena viscuda al mar, no s'han hagut de lamentar ferits i tota la tripulació ha pogut ser evacuada sense problemes.

Incendi en un vaixell a Tarragona

Passaven pocs minuts de dos quarts de tres de la tarda quan el controlador del Port de Tarragona ha rebut l'avís d'un incendi en un vaixell davant les costes tarragonines. Es tractaria del buc Elbeik, que ha patit un foc a l'interior de la nau i que ràpidament ha avisat les autoritats. Aquest buc s'encarrega del transport d'animals, tot i que en el moment dels fets tenia la càrrega buida.

Pel que fa als tripulants, tampoc s'han hagut de lamentar ferits. La vintena de persones que la formen han pogut ser evacuades sanes i estalvies del vaixell. Per a fer-ho, s'ha utilitzat un remolcador que s'ha utilitzat per transportar-los cap al Port de Tarragona. 

Els Bombers també s'han presentat al lloc dels fets per mirar de controlar l'incendi que ha causat aquest incident. Tal com ha informat el mateix cos d'emergències, han rebut l'avís a les 14.34 hores i han activat un total de 8 dotacions. Segons han explicat els Bombers, els efectius «s'han dividit en grups de treball» i han estat «helitransportats fins al vaixell per treballar en les tasques d'extinció de l'incendi».

L'incendi, segons els Bombers, afectaria la segona planta sota el pont de l'embarcació. Per sort, la càrrega del buc era buida, ja que el vaixell havia de carregar la mercaderia en els pròxims dies, precisament al Port de Tarragona. Els mateixos Bombers han publicat un vídeo en el qual es pot veure l'espectacularitat de les tasques que han hagut de realitzar per arribar al vaixell i apagar l'incendi.