Fum d'un incendi

Alerta per un nou incendi molt proper al barri de les Comarques a Valls

En pocs dies hi ha hagut diversos incendis a la mateixa zona i es busca qui els estaria provocant

Nou ensurt a Valls per un incendi molt proper en una zona habitada. En aquesta ocasió els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 14.00 hores per fum a la zona del torrent de Sant Pou. 

El fum ha fet saltar totes les alarmes, i és que en els últims dies s'han produït diversos incendis molt pròxims entre ells i tot fa pensar que han estat provocats per un piròman. L'incendi d'aquest dijous també s'ha originat en una zona pròxima al barri de les Comarques, concretament en un solar del carrer Baix Ebre.

El fum i sobretot el desplegament dels Bombers de la Generalitat han despertat molta alarma entre els ciutadans, tot i que des de bombers asseguren que el foc ja està estabilitzat pel seu cap. Només podria progressar per un barranc pròxim, però no s'espera que ho faci.

Ràpidament s'hi han desplaçat un total de 4 mitjans aeris i 12 terrestres per apagar les flames. Els moments de tensió inicials han vingut donats perquè molt a prop hi havia habitatges. 

Des del cos de bombers s'ha demanat als veïns de la zona que tanquin les finestres per evitar que entri el fum a les cases. També s'ha demanat a Endesa que talli momentàniament dues línies d'alta tensió que hi ha a la zona, però no hi ha perill que l'incendi pugui descontrolar-se.

Les flames han calcinat un total de dues hectàrees de matolls d'un descampat.