Imatge d'un incendi forestal

Els Bombers donen per extingit l'incendi de Gratallops i es retiren del lloc dels fets

El foc s'havia desencadenat en una zona de vinyes i barrancs a tocar de la T-710

ACTUALITZACIÓ - 16.15 hores

Els Bombers de la Generalitat donen per extingit l'incendi de Gratallops i retiren totes les unitats del lloc dels fets.

ACTUALITZACIÓ - 15.30 hores

Els Bombers han aconseguit controlar l'incendi. Efectius del cos s'han distribuït, amb sis dotacions terrestres, al voltant d'un perímetre de 8.000 metres quadrats per acabar de sufocar els punts calents i remullar tota la superfície cremada.

NOTÍCIA - 14.05 hores

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar en les últimes hores en diversos incendis de vegetació a les comarques de Tarragona. El diumenge a la tarda van actuar en un foc a Paüls, al Baix Ebre, després d'originar-se en un vehicle a la pista forestal a prop de la zona de Montsagre, per després continuar en un incendi que posava en perill —per la seva proximitat— l'ermita de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig del Camp. En aquest últim, finalment van cremar 3.000 metres quadrats de matolls i pins.

Aquest dilluns al migdia, a dos quarts menys cinc de la una del migdia, s'ha declarat un incendi  de vegetació forestal i de cultius al municipi de Gratallops, al Priorat. Segons informen els Bombers, el foc s'ha originat en una zona de vinyes i barrancs  a prop de la carretera T-710. Per fer front a les flames s'han activat 6 dotacions terrestres i una d'aèria, un helicòpter  bombarder. 

Els agricultors de la zona han donat un cop de mà als bombers que participaven en les tasques d'extinció del foc i, segons informen, s'ha donat per estabilitzat.