Imatge d'un bomber treballant per apagar les flames de l'incendi de Deltebre

Un incendi de vegetació crema un canyar a Deltebre

El foc, que podria haver estat causat per un llamp, s'ha declarat poc abans de les tres de la tarda

Un incendi de vegetació ha cremat aquesta tarda a Deltebre, a la comarca del Baix Ebre, un canyar, segons han informat els Bombers de la Generalitat en una publicació a la xarxa social Twitter. El cos d'emergències ha explicat que es tracta d'un foc de canyes que s'ha declarat entre Riumar i el mirador del Garxal poc abans de les tres de la tarda (avís a les 14.50 hores). Segons la persona que ha fet l'avís, el foc podria haver estat provocat per un llamp.

Les flames han provocat una important quantitat de fum i a hores d'ara els Bombers de la Generalitat, que han treballat a la zona amb fins a set dotacions —entre elles GRAF i EPAF— i que han aconseguit ancorar el flanc esquerre de l'incendi. Tot i que ha començat a ploure a la zona, el vent ha dificultat que els efectius del cos d'emergències ancorin el flanc dret del foc.

Poc després de les sis de la tarda, els Bombers han donat per controlat l'incendi. Dues dotacions continuen al lloc dels fets, revisant punts calents i remullant la zona per evitar que les flames revifin.