Incendi

S'incendia mobiliari abandonat en un carrer de Reus i crema la façana d'un edifici

Les flames també han afectat clabejat elèctric i un local comercial

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar aquesta matinada a Reus. Els veïns de la zona del carrer Wad-ras de la capital del Baix Camp han viscut moments de tensió quan objectes que eren al carrer s'han incendiat.

L'avís ha entrat a les 01.39 hores de la matinada d'aquest dimarts, 20 de setembre. Segons els testimonis, mobiliari que hi havia al carrer estava cremant i les flames s'aproximaven perillosament als edificis que hi havia a tocar.

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han activat ràpidament fins al carrer Wad-ras de Reus. Allí han comprovat que es tractava d'un sofà i unes cadires que hi havia abandonades a la via pública els objectes que estaven cremant.

Les flames han augmentat la seva virulència fins al punt que han acabat afectant el cablejat del carrer, un tendal d'un establiment, el cartell d'un local comercial i també la façana de l'edifici que hi havia a tocar dels mobles. Durant una estona els bombers han treballat per apagar l'incendi, el qual no ha deixat persones ferides.