Els Bombers treballant en un incendi a Tarragona

Nou incendi a Valls, aquesta vegada a la zona del Pont de Goi

Es van originar tres punts de foc de matolls a uns 200 metres de la carretera

L'aparició d'incendis de vegetació no té aturador a Valls. En aquest cas, ahir diumenge dia 17 de juliol a la nit es va declarar un nou foc entre el terme municipal de Valls i Alcover. En concret, a la zona del Pont de Goi, al quilòmetre 23 de la C-14.

Segons avança El Vallenc, es van originar tres punts de foc de matolls a uns 200 metres  de la carretera, en una zona de canyes d'una finca particular. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre dotacions del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, dels parcs d'Alcover, Valls i Tarragona.

El foc es va donar per extingit una hora més tard de l'avís, cap a les 23.00 h. Es tracta d'un cas més d'incendi que s'afegeix a la llista de successos  que pateix Valls en els últims dies.

Revifa un foc al barri de les Comarques

Per altra banda, també ahir diumenge dia 17 de juliol, va revifar un dels punts cremats a la zona del barri de les Comarques de la Capital de l'Alt Camp. En concret, es va tornar a calar foc en una  casa abandonada del carrer Conca de Barberà. En aquest indret va originar-se l'incendi de dijous passat.

El cos de Bombers va rebre l'avís a les 23.15 h de la nit, quan la zona ja malmesa per l'incendi va tornar a cremar. 

En aquest sentit, el dijous dia 14 de juliol els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís a les 14.00 hores per fum a la zona del torrent de Sant Pou. Una columna de fum va fer saltar totes les alarmes, i és que en els últims dies es van produir diversos incendis molt pròxims entre ells. Tot fa pensar que han estat provocats per un piròman. L'incendi d'aquest dijous també es va originar en una zona pròxima al barri de les Comarques, concretament en un solar del carrer Baix Ebre.