Els vehicles que han cremat a l'exterior de la discoteca de Coma-ruga.

S'incendien diversos vehicles al recinte d'una discoteca de Coma-ruga

Els Mossos anuncien un reforç de la seguretat al voltant d'aquest local

Els successos al voltant d'una discoteca de Coma-ruga no s'aturen. Primer va ser una multitudinària baralla, després una gran batuda policial el passat cap de setmana, amb moltes denúncies i actes aixecades. I aquesta passada nit s'han incendiat diversos vehicles que hi havia aparcats al recinte.

Segons han  informat els Bombers de la Generalitat a aquest mitjà, un camió i un cotxe que hi havia dins el recinte han cremat. L'avís s'ha rebut a les 05.22 hores de la matinada i s'han desplaçat tres dotacions. A més d'apagar el foc, els Bombers han comprovat que l'interior del local no estigués afectat.

Les flames no han arribat a l'interior de la discoteca, que sí que s'ha vist afectada pel fum. Per això han procedit a ventilar el local, tot i que cap persona ha resultat ferida. Des dels Mossos d'Esquadra han explicat a TarragonaDigital que estan fent un seguiment dels fets.

El cos policial admet que els últims esdeveniments generen inquietud, raó per la qual reforçaran la seguretat a la zona. També al ple de l'Ajuntament del Vendrell d'aquest dilluns es va fer referència a les situacions que s'han viscut en aquest local. La regidora de Policia, Luz Ramírez, va indicar que a la batuda es van identificar fins a 79 persones.