Els Bombers apagant una foguera de Sant Joan a Castellvell del Camp

La foguera que han encès a un poble de Tarragona abans de la revetlla: un gran risc

Castellvell del Camp havia preparat la foguera per a celebrar la revetlla aquest 23 de juny

Castellvell del Camp ho tenia tot preparat per a celebrar la revetlla de Sant Joan aquest 23 de juny. Una festivitat que havia de començar a les 19 hores anant a buscar la Flama del Canigó a la plaça de la Llibertat de Reus i encendre la foguera amb els diables Banyuts de Castellvell. 

Un acte que, malauradament, no es podrà fer com es tenia previst i ha comportat la indignació del consistori de la localitat. Un grup de gent ha incendiat la foguera que havia de ser protagonista de la revetlla a la zona del camp de bitlles, a l'avinguda del President Companys.

Una situació que ha comportat un gran risc, perquè no hi havia control i podia provocar un incendi a la zona amb greus conseqüències.

Els Bombers de la Generalitat han actuat per apagar les flames de la foguera per l'elevat risc d'incendi que hi ha durant aquests dies al territori per l'onada de calor. Una intervenció que va acabar sense conseqüències i amb les restes en remull.

Des de l'Ajuntament de Castellvell del Camp preguen que no es torni a repetir aquesta situació i que, durant les celebracions per Sant Joan, es tingui molta cura envers les fogueres i el llançament de petards.

Castellvell del Camp celebrarà la Nit de Sant Joan amb el tradicional sopar popular a la Pista Poliesportiva de la localitat i, en finalitzar, es farà un ball amb l'Orquestra Quartet Parfills.