Imatge d'un dels contenidors cremats a Reus i diversos cotxes aparcats afectats pel foc

Cremen cinc contenidors i quatre cotxes en una mateixa nit en diversos punts del Camp de Tarragona

Ha sigut a Tarragona, la Pobla de Mafumet, els Pallaresos i Reus

Nit moguda pels Bombers de la Generalitat, aquesta matinada de dilluns a dimarts, després que hagin hagut de fer diverses sortides per contenidors i vehiclesincendiats en diferents punts del Camp de Tarragona. Amb poca estona de diferència, en total han cremat 5 contenidors, 4 cotxes i 1 paperera a Tarragona, Reus, la Pobla de Mafumet i els Pallaresos.

El primer incendi es va declarar a les 21.26 hores a la Via Augusta de Tarragona, on va cremar un contenidor. Les flames van ser sufocades per una dotació dels Bombers. Mitja hora després, a les 21.56 hores, rebien l'alerta d'un altre contenidor que cremava al camí del Clos de la Pobla de Mafumet, que també va ser extingit per una sola dotació. Al cap d'una hora aproximadament, a les 23.02 hores, els Bombers reben l'avís d'un altre foc en un contenidor al carrer del Vent dels Pallaresos

Ja entrada la matinada, els Bombers reben a les 02.32 hores un avís d'un altre incendi al barri de Mas Iglesias de Reus. Aquest foc és de dimensions més grans i ha afectat 2 contenidors i 4 cotxes que estaven aparcats al carrer de Montserrat Roig. Mitja hora més tard, a les 03.09 hores, al carrer paral·lel, el de Carles Riba, també s'ha incendiat una paperera. Aquests dos incendis també han sigut extingits per una dotació dels Bombers.