Bombers Generalitat

Es declaren dos incendis més a l'Alt Camp

En concret, els focs han estat a Alcover, Valls i Aiguamúrcia

Aquests dies, diferents pobles de l'Alt Camp  pateixen una  onada d'incendis a causa de les altes temperatures, la situació de sequera que viu el territori i les conductes incíviques d'alguns veïns. En aquest sentit, el passat 9 de juliol a la mitjanit es va calar foc a  Alcover, en un descampat del carrer Picamoixons. 

L'incendi va afectar un total de 6.000 m2 de vegetació, en concret herba, canyes i massa vegetal. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diferents dotacions dels cossos de Bombers de Valls, Alcover i Tarragona. Les tasques d'extinció del foc es van allargar unes 4 hores.

Per altra banda, al terme municipal d'Aiguamúrcia, aquesta matinada han cremat uns contenidors i uns  500 m2  de matolls. Tal com han informat el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, els fets han tingut lloc entre el carrer Girona i el carrer Barcelona.

Diversos incendis a Valls

Durant el cap de setmana, també s'han originat fins a 3 incendis forestals a Valls. Un dels focs, el més complex, s'ha originat a Mas Clariana i, a causa de les flames, alguns conreus s'han vist malmesos.

L'avís als Bombers de la Generalitat s'ha produït al voltant de les 14.30 de dissabte passat al migdia.

Afortunadament, les masies properes a l'incendi no s'han vist afectades, però alguns conreus sí que s'han cremat. Així ho han anunciat els Bombers de la Generalitat al seu compte de Twitter.