Incendi al carrer Sant Lluís de Reus

Dos incendis en pocs minuts de diferència mobilitzen els Bombers a Reus

S'han cremat dos contenidors en diferents punts de la ciutat afectant un local comercial i un cotxe

Nit d'incendis a la ciutat de Reus. Els Bombers de la Generalitat han hagut d'activar dotacions del cos per focs en contenidors en dos punts de la ciutat en poca diferència de temps. 

Uns fets que han succeït als voltants de la mitjanit entre aquest diumenge i dilluns. Els incidents han provocat danys materials més enllà dels contenidors calcinats.
 

Dos incendis en menys de 10 minuts

Els Bombers de la Generalitat han actuat aquesta nit a la ciutat de Reus per dos incendis en illes de contenidors. El servei d'emergències rebia el primer avís quan faltaven sis minuts de les dotze en punt de la nit.

S'alertava d'un foc en un contenidor al carrer dels Recs. Segons expliquen Bombers, fins aquí van enviar una dotació per extingir les flames. En conseqüència d'aquest foc, ha quedat afectat el vidre d'un local comercial situat en aquest mateix carrer.

Aquest no seria l'únic foc en contenidors durant la nit a la capital del Baix Camp. Nou minuts després del primer foc al carrer dels Recs, a les 00.03 hores, els bombers s'havien de desplaçar fins al número 66 del carrer Sant Lluís per un altre incendi en un contenidor.

Una dotació també anava fins aquest punt de Reus per apagar les flames. Un foc que provocava danys en un vehicle que hi havia estacionat a prop.

Aquest últim incendi creava alerta a la ciutat, per la gran quantitat de fum que sortia i per la llum que creava que es veia des de diversos punts de Reus.