Un bomber apaga les flames d'un vehicle

Nit en flames: Incendi en un pis a Tarragona i en un magatzem al Vendrell

Els bombers s'han hagut de mobilitzar per dos focs

Vespre i matinada moguts a la demarcació Tarragona per als Bombers de la Generalitat. El cos s'ha hagut de mobilitzar per dos incendis que sortosament no han deixat ferits, tot i que han creat un bon ensurt.

El primer avís s'ha rebut quan faltaven deu minuts per les nou de la nit del dimecres, 14 de desembre. Els fets han passat al carrer Verge del Pilar, de Torreforta. Segons l'avís, un incendi afectava un pis d'aquest carrer a Torreforta.

Ràpidament els Bombers de la Generalitat han activat 4 dotacions que s'han desplaçat fins aquell punt. Un cop han arribat allí, han comprovat que es tractava d'un aparell d'aire condicionat que s'havia incendiat. Els veïns i veïnes de l'edifici han sortit de les seves cases per seguretat mentre es treballava per apagar les flames.

El foc s'ha concentrat a l'aire condicionat i un cop han ventilat el pis afectat i l'escala, i han revisat les quatre plantes de l'edifici, han deixat tornar els veïns a les seves llars pels volts de les 21.24 hores.

Incendi al magatzem d'un restaurant

Hores més tard, de matinada, els Bombers de la Generalitat s'han hagut de tornar a mobilitzar per un incendi. En aquesta ocasió els fets han passat al Vendrell, concretament a la carretera de Tarragona.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 03.25 hores de la matinada i segons les primeres informacions cremava un magatzem. Quan els bombers han arribat al lloc dels fets han comprovat que es tractava del magatzem d'un local de restauració.

Fins a quatre dotacions s'han tornat a desplaçar fins a l'incendi per apagar les flames. Vint minuts després de l'avís, els bombers han donat per controlat el foc i a les 04.15 hores l'han apagat. Un cop han finalitzat les tasques d'extinció, han ventilat i revisat el local.