Pla mitjà d'un bomber remullant una de les zones cremades a l'incendi de Ventalló

Ensurt a l'Alt Camp: es declaren dos incendis de vegetació durant el cap de setmana

El primer s'ha produït a Vila-rodona i el segon a Vallmoll

Cap de setmana mogut a l'Alt Camp. En concret, el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya ha rebut diversos avisos per  incendis a la comarca, que han cremat un total de 2.700 m2  de matolls i canyes.

Un d'ells s'ha produït a Vila-rodona. Va ser el dissabte dia 19 de febrer  a quarts de 6 de la tarda. Es tracta d'un foc que es va originar en un canyar al camí que va de Vila-rodona a Vilardida. En l'incendi hi van intervenir un total de sis dotacions dels Bombers. Finalment, es van cremar un total de  1.700 m2  de superfície vegetal.

Per altra banda, ahir diumenge dia 20 de febrer, es va declarar un incendi al terme municipal de Vallmoll. En concret, el foc es va originar al costat de la N-240, al punt quilomètric 13.

Va cremar uns 1.000 m2 de matolls. Els Bombers van donar per extingit l'incendi cap a quarts de 9 del vespre, després de més d'una hora de treballs.

 

Vuit incendis en contenidors en un mateix dia

A part d'això, a Tarragona fins a vuit illes de contenidors de la brossa van cremar aquest dissabte a la ciutat. Set d'ells van tenir lloc al centre de la ciutat i la Part Baixa, mentre que el darrer incendi es va produir al barri de Bonavista. Segons ha informat aquest dilluns el 'Diari de Tarragona', les  flames només van afectar els recipients i les escombraries, sense afectar vehicles estacionats ni altres elements.

El fet que set dels vuit incendis tinguessin lloc en espais molt pròxims fa sospitar les autoritats municipals de la capital tarragonina que hagin estat provocats per la mateixa persona o grup de persones. En aquest sentit, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha obert una investigació per un identificar els autors, que en cas de ser enxampats podrien afrontar un delicte de danys.