Imatge d'un carrer de Reus sense llum, afectat per l'avaria

Una doble incidència deixa més de 3.500 abonats sense llum a Reus durant 8 hores

A primera hora del matí ja s'ha pogut restablir el subministrament

Milers de persones es van quedar sense llum durant tota la nit d'aquest dijous, 15 d'abril, a Reus. Cap a dos quarts d'onze de la nit d'ahir dimecres una doble avaria va provocar una apagada del subministrament elèctric que va afectar 3.551 abonats. L'avaria s'ha allargat durant tota la nit, deixant sense subministrament els veïns durant 8 hores.

Segons ha informat la companyia elèctrica que dona servei a la ciutat, Endesa, es tracta d'una doble incidència que ha afectat dues línies elèctriques que alimenten Reus. Finalment, la incidència s'ha solucionat totalment al voltant de dos quarts de set del matí d'aquest dijous.

L'empresa ha comunicat que els tècnics han estat tota la nit treballant per reparar l'avaria. Han estat treballant conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Reus obrint cates al carrer per localitzar els punts de les incidències. A més, Endesa ha desplaçat dos grups d'electrògens als afores de la ciutat per si calia alimentar algun subministrament crític. Finalment, però, no ha sigut necessari.