Les ampolles d'alcohol en un 'botellon' del Morell

Un 'botellón' de 350 persones al Morell acaba amb 35 denúncies

Es van reunir a la zona del cementiri i van causar diverses molèsties

Incivisme, sorolls i aldarulls diversos han marcat el cap de setmana al Morell. La Guàrdia Municipal actuava la nit de dissabte a diumenge per un botellot massiu que va acabar amb 35 persones denunciades per aquests fets.

Segons informen, Unes 350 persones es van moure pel municipi buscant un indret on fer aquesta festa il·legal. En concret, van anar a un lloc on no estigués afectat pel toc de queda i on poder reunir-se i fer festa, ignorant moltes de les mesures restrictives per evitar els contagis de la Covid-19.

Finalment, es van concentrar a la zona del cementiri del Morell, on s'hi van aplegar moltes persones joves d'arreu del territori. A més, durant la setmana ja es van convocar a través de les xarxes socials. Aquest fet va facilitar les tasques a la Guàrdia Municipal, que ja es va preparar per a l'actuació.

En aquest sentit, es va reforçar el dispositiu habitual i, amb el suport puntual del cos de Mossos d'Esquadra, es van dur a terme les tasques per dissuadir les persones participants en la cita. 

Uns fets aïllats de la Festa Major

El Morell vivia el segon cap de setmana de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén. Tot i això, l'alcalde del Morell, Eloi Calbet, ha insistit que els botellots que han tingut lloc al municipi aquesta setmana, i també el cap de setmana passat, no tenen res a veure amb la celebració de la festivitat.

En aquest sentit, «cal destacar que el públic assistent als actes programats per la Festa Major està tenint un comportament exemplar en tots els aspectes», ha assenyalat el batlle. 

Per aquest motiu, des de l'Ajuntament del Morell es denuncien aquests fets, a la vegada que anuncia que «posarem fil a l'agulla perquè no es repeteixin, ja que en el context actual no podem permetre conductes d'aquest tipus».

Així mateix, lloa la tasca dels agents de la Guàrdia Municipal implicats en l’operatiu d’aquesta nit, que «amb els recursos disponibles han fet tot el possible per controlar la situació».


Des de la Guàrdia Municipal, el seu cap, Manel Catalán, lamenta que «el botellot hagi derivat en brutícia, senyals trencats, contenidors malmesos...». «Unes destrosses que s’hauran de reparar i que tindran un cost elevat per al consistori municipal», conclou.