Els Bombers apagant un foc al Vendrell.

La intensa onada de calor provoca els primers incendis a les comarques de Tarragona

Els Bombers han treballat en focs declarats a Riudoms i el Vendrell | Hi ha quatre incendis més a les Terres de l'Ebre

La intensa onada de calor que es viu al Camp de Tarragona aquests dies ja ha començat a tenir conseqüències en forma d'incendis. Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dilluns 14 de juny en diversos focs que hi ha hagut a la demarcació.

Crema una masia a Riudoms

Un altre que encara està actiu és a Riudoms, on està cremant una masia deshabitada i una part de zona forestal. En aquests moments hi ha cinc dotacions dels Bombers treballant en la seva extinció.

Foc de matolls al Vendrell

Al migdia també hi ha hagut un incendi al Vendrell, al carrer de Josep Maria de Jujol, on han cremat uns matolls. Diverses dotacions dels Bombers han fet acte de presència per apagar el foc, i han comptat amb la col·laboració de la policia local.

Paral·lelament, els Bombers també treballen en tres incendis a les Terres de l'Ebre la tarda d'aquest dilluns. Concretament, cremen tres focs a la Pobla de Massaluca, a Godall i a Garcia, i hi treballen més d'una trentena de dotacions.

Incendi entre Alcover i Vilallonga del Camp

Un tercer foc al Camp de Tarragona ha obligat a tallar la carretera TV-7222, que uneix Alcover amb Vilallonga del Camp. L'avís de l'incendi s'ha rebut cap a dos quarts del vuit del vespre i el foc ha afectat un camp de blat i massa forestal. Hi han treballat sis dotacions dels Bombers.