Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Intenten ocupar de matinada un altre pis de la Part Alta de Tarragona

Els fets han tornat a passar al carrer dels Ferrers | Els veïns no amaguen la seva por

Nou intent d'ocupació il·legal frustrat a la Part Alta de Tarragona. Segons ha avançat el 'Diari Més', un habitatge del carrer dels Ferrers de la ciutat, un dels epicentres de la tensió ocupa i qui va protagonitzar l'incendi del passat mes de juliol, ha estat aquesta vegada el protagonista de matinada d'un nou intent d'entrada per part d'uns joves.

L'habitatge, que correspon al número 9, està moblat i en bones condicions malgrat que el seu propietari no hi viu de forma habitual. De manera que estava buit  en el moment dels fets, quan els ocupants van intentar-hi accedir. En l'acte de saltar, però, un d'ells hauria resultat ferit greu —es desconeix la naturalesa dels fets— i hauria fugit després de deixar taques de sang, fet que ha revelat l'intent.

Els veïns de la zona no amaguen sentir-se atemorits i insegurs  després d'uns mesos en que les tensions s'han accentuat per aquesta problemàtica al barri, i en especial al carrer dels Ferrers. Els joves que haurien ocupat el pis serien veïns del mateix carrer, a poques portes de distància.