Pla general de l'accés al mòdul 4 del centre penitenciari de Mas d'Enric

Nova agressió d'un intern a un funcionari a la presó de Mas d'Enric

Tot va començar amb una baralla on un intern va agredir-ne un altre amb una crossa

Nova agressió als funcionaris de la presó de Mas d'Enric. La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha denunciat una «greu agressió» a un funcionari del centre penitenciari del Catllar, el passat dissabte 16 de maig. 

Segons el sindicat, un intern de Mas d'Enric va protagonitzar una baralla contra un altre intern, al qual va agredir amb una crossa. Els funcionaris van actuar ràpidament i van evitar que el segon intern patís lesions greus. Els treballadors van reduir l'agressor fins a la sortida del mòdul per tal de traslladar-lo al departament especial, però l'intern va aprofitar per propinar diversos i «salvatges» cops de puny contra un dels funcionaris, provocant-li diversos traumatismes. Finalment van haver d'intervenir tots els treballadors per evitar mals majors. 

CSIF denuncia que l'agressor ja havia protagonitzat episodis d'agressions semblants en el passat, i que precisament feia pocs dies que havia hagut de ser aïllat. Davant d'aquesta situació, el sindicat exigeix que actes com aquest «siguin posats en coneixement judicial i s'apliquin protocols de seguretat suficients per garantir la integritat física dels funcionaris i dels altres interns».