Imatge d'un home amb les mans a l'esquena i emmanillat

Internat en un centre de menors el jove que va intentar atacar amb un tornavís a un altre noi a Riuclar

La Fiscalia de Menors va demanar la mesura a l'espera del judici

Bones notícies pels veïns dels barris  de Ponent de Tarragona. El menor  que havia dut a terme un parell d'agressions, una amb navalla i l'altra amb tornavís, a un jove de Riuclar, ha sigut detingut  pels Mossos  d'Esquadra i internat  en un centre  de menors de Barcelona. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El jove agredit va presentar, el dimarts 23 de febrer, una denúncia relatant els fets patits davant el cos de Mossos d'Esquadra. El detingut va passar a disposició judicial. La Fiscalia de Menors va demanar l'ingrés del detingut a un centre de menors. El jutge va estimar la petició del ministeri fiscal i va dictaminar que, fins a la celebració del judici, el menor estigui ingressat al Centre Educatiu de Justícia de Can Llupià, un centre de menors de Barcelona de règim tancat

Dos intents d'agressió

Segons informacions publicades, el menor compta amb antecedents. Ara, s'ha vist ingressat per dos intents d'agressió a un altre jove del barri de la Granja, de Tarragona. Primer, el detingut, segons el relat de l'agredit, va intentar clavar-li una navalla després de demanar-li una cigarreta al jove i que aquest li respongués que no en tenia. La següent vegada va ser quan el jove agredit es va trobar al menor, al voltant de la piscina municipal de Riuclar, i li va demanar explicacions sobre l'altra agressió. 

El menor es va posar nerviós i va intentar agredir al jove, ara amb un tornavís. Quan el jove havia aconseguit retenir al menor, aquest va dir que l'havia de deixar anar, que era menor. El jove el va deixar i el menor va respondre llançant-li una pedra al cap, segons la denúncia que va presentar l'agredit als Mossos d'Esquadra.