Guàrdia Civil amb la trampa detectada a Cabra del Camp

La Guàrdia Civil investiga un delicte contra la flora i la fauna a Cabra del Camp

L'investigat utilitzava mètodes il·legals per caçar animals

La Guàrdia Civil  de Valls han pres declaració en qualitat d'investigat, a un home per un suposat  delicte relatiu a la protecció de la flora i la fauna. Els fets van succeir la setmana passada al terme municipal de Cabra de Camp, quan diversos agents, a través d'un guarda rural, van tenir coneixement de l'existència d'un parany il·legal col·locat per a la captura d'aus  rapinyaires als voltants de la urbanització Miralcamp.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Un cop al lloc dels fets, es va poder comprovar l'existència d'una trampa de caça, consistent en una xarxa abatible amb un colom mort com a esquer. La trampa es trobava lligada a un mecanisme que activa un ressort automàtic i tanca la xarxa atrapant la presa en el seu interior. Després d'establir un operatiu de vigilància als voltants del lloc, una persona va ser descoberta quan es trobava comprovant el parany i va manifestar espontàniament que era de la seva propietat.

Per aquest motiu es va procedir a prendre-li declaració com a investigat, per la comissió d'un presumpte delicte contra la flora i la fauna, i remetre les diligències instruïdes al jutjat en funcions de guàrdia de Valls. Per la seva banda, les trampes van quedar dipositades en dependències de la Guàrdia Civil a disposició d'aquesta autoritat.