Un vehicle de la Policia Local de Torredembarra

Una investigació de la Policia de Torredembarra identifica el conductor fugit d'un greu accident

Els fets van tenir lloc el 20 de febrer de 2020 a la rotonda de la T-210 del municipi del Baix Gaià

La Polia Local de Torredembarra ha aconseguit la imputació del conductor d'un turisme com a presumpte responsable d'un accident de trànsit en què va resultar ferit greu un motorista el febrer de 2020. L'ara imputat pel Jutjat número 9 del Vendrell va fugir del lloc dels fets i després d'una llarga investigació de la policia torrenca s'ha aconseguit recentment la seva identificació.

Els fets que imputen al conductor van tenir lloc el 14 de febrer de 2020 a la rotonda de la T-210 del municipi del Baix Gaià. El conductor del cotxe va fugir del lloc i la Policia Local de Torredembarra va socórrer el motorista accidentat. Llavors es va iniciar la investigació per part dels agents, consultant testimonis dels fets i les imatges de diverses càmeres de seguretat d'empreses de la Pobla de Montornès.

Una trucada anònima permet localitzar el vehicle

Tres dies després de l'accident, el 17 de febrer de 2020, una trucada anònima a la Policia Local de Torredembarra va donar pistes per localitzar el turisme implicat en l'accident. Aquest va ser localitzar en una finca privada del Vendrell i es va demanar al Jutjat del Vendrell poder realitzar una inspecció del vehicle per tal d'esclarir els fets, tot i que a causa de la pandèmia de la Covid-19, l’autorització judicial es va demorar en el temps.

Tot i això, els instructors de les diligències van continuar realitzant gestions per l’esclariment dels fets i per a la imputació del presumpte conductor. També van controlar que el vehicle investigat continués al mateix lloc mentre esperaven l’autorització judicial. Finalment, el Jutjat número 9 del Vendrell va autoritzar la realització de les gestions necessàries, que van comptar amb la col·laboració dels mossos.

Així, gràcies a aquestes gestions, es va poder imputar el titular del vehicle, ja que es va poder establir un itinerari habitual de turisme, així com la causa probable per la qual el conductor va fugir del lloc de l’accident.

La família del motorista accidentat va dirigir fa unes setmanes una carta a l’Ajuntament de Torredembarra en què agraïen la col·laboració i implicació de la Policia Local i dels Mossos, tant per la investigació realitzada com per haver auxiliat i mostrat interès per l’evolució de la seva salut.