Cordó policial dels Mossos d'Esquadra i tres agents de fons

Investiguen un abús múltiple a una jove de 30 anys al centre de Reus

Els fets van succeir el passat 21 de setembre al vespre

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual a la ciutat de Reus. Un incident succeït durant el vespre del passat 21 de setembre, quan van abusar d'una noia de 30 anys, segons expliquen diversos mitjans i confirmen els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital.

L'incident hauria començat quan la noia va sortir de casa amb una samarreta amb les sigles de VOX. Per aquest motiu, l'haurien començat a insultar fins a introduir-la a l'interior d'una furgoneta en un aparcament de la ciutat.

La investigació del cas està en curs per part dels agents de la policia catalana. No hi hauria detencions per aquest lamentable incident al centre de la capital del Baix Camp.

Agressió sexual al centre de Reus

Una noia passava per l'aparcament de la zona blava del passeig Prim, davant la Biblioteca Central Xavier Amorós, quan van aparèixer dues persones. Aquestes, van increpar-la continuadament mentre es dirigia a un institut pròxim a la zona, passades les vuit de la tarda del 21 de setembre.

L'incident hauria estat continuat per portar una samarreta de VOX. Un seguit de despropòsits que van continuar fins que la van fer pujar a una furgoneta que hi havia estacionada per la zona, segons relaten diversos mitjans de la declaració de la víctima, però no confirmen els Mossos d'Esquadra per protecció de dades.

Un cop a l'interior del vehicle, hi hauria una persona més. Tots tres haurien agredit sexualment a la jove, a més de trencar-li pantalons i samarreta i donar-li cops. Durant la violació, la jove s'hauria intentat defensar, sense aconseguir deslliurar-se dels agressors.

En aconseguir fugir del vehicle, va anar de pressa cap a casa seva per evitar noves accions per part dels violadors. Poca estona després, la mateixa nit, va denunciar els fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Investigació oberta

Després d'aquests lamentables fets, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació. L'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) ha iniciat el procediment per aclarir el greu incident a la ciutat de Reus.

Els agents de la policia catalana treballen dirigits pel jutjat de Reus, on consta la denúncia i van obrir diligències per aquesta presumpta violació. De moment, no hi ha cap persona detinguda com a presumpte autor d'aquest delicte d'agressió sexual.