El cotxe que ha estat trobat calcinat en un camí rural.

Investiguen si el cadàver calcinat del Vendrell pot estar relacionat amb el jove ferit per trets

Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació sota secret de sumari

Els Mossos d'Esquadra segueixen investigant el cas del cadàver calcinat que va ser trobat a dins d'un cotxe aquest dimarts a la nit al Vendrell. El cas es troba sota secret de sumari, amb la qual cosa no s'han facilitat noves informacions sobre les investigacions.

Tot i això, una de les hipòtesis que no s'ha descartat és que hi pugui haver relació amb un fet recent. Concretament, amb el jove que fa vuit dies va ser deixat a les portes de l'Hospital del Vendrell amb ferides de bala. Diversos mitjans han apuntat aquesta possibilitat, que no ha estat descartada pels Mossos.

El noi, que segueix ingressat a Joan XXIII, té antecedents per assumptes relacionats amb el tràfic de drogues. De la mateixa manera, el vehicle que es va trobar ahir també estava al nom d'una persona amb antecedents penals pels mateixos fets. 

Segons va avançar ahir l'ACN, el cadàver hauria estat trobat al maleter del vehicle. De moment, encara no s'ha pogut confirmar la seva identitat ni les causes exactes de la seva mort.