Incendi a la muntanya del Comú de Calafell.

Investiguen si un incendi a la muntanya del Comú de Calafell podria haver estat provocat

La ràpida intervenció dels Bombers ha impedit que el foc s'estengués

Ensurt a Calafell aquest dimarts 17 de maig a la tarda, amb un incendi que ha tingut lloc a la muntanya del Comú. El foc ha cremat 50 metres quadrats de vegetació i no ha anat a més per la ràpida intervenció dels Bombers i els serveis d'emergència. A més de tres dotacions, també ha estat clau la presència de mitjans aeris, que han acabat de controlar les flames.

Des de l'Ajuntament de Calafell han informat que el foc podria haver estat provocat, perquè les flames han començat a la sendera. Els serveis policials n'estan investigant les causes. Des del consistori han recordat que l'augment de temperatures dels últims dies obliga a extremar les precaucions al medi natural. 

Després d'un hivern força sec al Penedès, l'arribada del bon temps fa créixer les possibilitats que hi hagi focs forestals. L'Ajuntament ha recordat que cal avisar el 112 si es veu algun foc o  alguna columna de fum. Aquest passat diumenge, els Bombers també van haver d'apagar un foc a un pis de l'avinguda del Mediterrani