La Guàrdia Civil, comissant una plantació 'indoor' de marihuana

Investiguen per tràfic de drogues el propietari d'un 'grow shop' de Torredembarra

La Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona van decomissar-li 25 quilos de marihuana a la urbanització Entrepins

La Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona investiguen el propietari d'un 'grow shop' de Torredembarra per un presumpte delicte de tràfic de drogues. L'acusen d'estar relacionat amb el conreu, elaboració i tràfic d'estupefaents en el seu establiment. Un operatiu policial va descobrir allí 52 grams d'haixix, una rentadora i una premsa per elaborar-lo. A més, també van intervenir 25 quilos de marihuana en un habitatge de la urbanització tarragonina d'Entrepins i que estaria relacionat amb el comerç. La investigació es va posar en marxa gràcies a un avís de veïns. Dispositius policials conjunts dels dos cossos van permetre desmantellar la plantació i identificar els responsables.

Els investigadors van poder esbrinar que el responsable del 'grow shop' havia instal·lat a l'habitatge el material necessari per instal·lar-hi una plantació que serviria per satisfer les necessitats d'una associació. Durant les tasques de vigilància, van comprovar com dos individus en un furgó accedia a l'habitatge on, després de passar un temps a l'interior, carregaven material per a plantacions de cànnabis. En el moment d'identificar-los, els agents van comprovar que estaven desmuntant els elements de la plantació i van declarar que eren treballadors del 'grow shop' que havien estat enviats pel seu responsable a efectuar aquesta tasca.

Fins a 25 quilos de marihuana

Després d'aconseguir la pertinent autorització judicial, els cossos policials van poder accedir a la casa i en una de les estances van trobar un assecador amb 25 quilos de marihuana així com elements per empaquetar-la. Posteriorment, i en l'escorcoll al 'grow shop', van trobar 52 grams d'haixix, una rentadora i una premsa per elaborar aquest producte. L'home, de 37 anys i veí de Roda de Berà, va quedar en llibertat i a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona després de declarar davant la Guàrdia Civil. Segons el mateix institut armat, portava un elevat nivell de vida i utilitzava sempre per als seus desplaçaments cotxes de lloguer.

També et pot interessar