Pla de detall de la Guàrdia Civil

El veí de Montblanc que tenia el seu 'mercat' alternatiu: més de 4.000 peces sospitoses

Els agents van trobar, dins d'un vehicle, diferents peces de roba com gorres, camises, jerseis o carteres de marques falsificades

La Guàrdia Civil  ha obert una  investigació a un veí de 53 anys Montblanc. Ho ha fet com a presumpte autor d'un delicte contra la propietat industrial. En concret, els agents han localitzat diferents productes falsificats  en un vehicle estacionat prop d'on se celebra el mercat setmanal de Torrefarrera, a la comarca del Segrià.

En concret, els agents van trobar, dins del vehicle, diferents peces de  roba  com gorres, camises, jerseis o carteres de marques conegudes. El preu de venda al públic seria d'uns 4.600 euros. Segons la Guàrdia Civil, els productes estaven destinats a les parades del mercat i a la venda ambulant.

Davant dels fets, els agents van obrir diligències  al propietari del vehicle i van intervenir tot el material falsificat. Per la seva banda, el jutjat d'instrucció número 4 de Lleida s'ha fet càrrec del cas.

Atrapen 'in fraganti' una persona que estava robant de nit

La  Policia Municipal  del Vendrell va atrapar la passada matinada del dijous 17 de febrer una persona que estava robant en un comerç del centre. La patrulla va veure que un establiment de la plaça Vella tenia la porta esbotzada i que hi havia algú al seu interior. Eren pels voltants de les quatre de la matinada.

Quan van entrar al comerç, van trobar una persona que estava intentant robar. Aquesta va quedar detinguda i va explicar als agents que havia accedit a dins juntament amb dues persones més, que en aquell moment no hi eren. Aquestes persones s'havien endut la  caixa registradora.  

També tenien preparada una bossa plena d'ampolles d'alcohol per emportar-se-la. El detingut ha passat a disposició judicial, mentre la policia ha obert una investigació per trobar els dos còmplices.

A la Junta de Seguretat Local celebrada aquesta setmana ja es va corroborar que  fets delictius  com aquest havien anat en augment l'últim any. A diferència dels robatoris en domicilis, que havien baixat, els furts i robatoris en comerços van a l'alça.