Discoteca

Denuncien la primera punxada en un local d'oci a l'Ebre: una jove de 24 anys

Els fets es van produir la matinada de dissabte en una discoteca de la Ràpita

Els Mossos d'Esquadra investiguen el primer cas de punxada a una noia a les Terres de l'Ebre. La víctima, una jove de 24 anys i veïna de Castelló, ballava a la pista amb un grup d'amigues en un local d'oci nocturn de la Ràpita (Montsià) quan es va notar una punxada a la cama. Després d'alertar la seguretat del local, la noia va denunciar-ho a la Policia Local.

La víctima va explicar que havia vist la persona que presumptament li havia fet la punxada, un home que els agents municipals van identificar. Un cop activat el protocol per a aquests casos, se la va traslladar a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La noia no va perdre el coneixement ni va notar cap malestar i les analítiques no van detectar cap substància ni droga.

Els fets es van produir la matinada de dissabte als volts de quarts de cinc de la matinada. Quan va presentar la denúncia a la Policia Local de la Ràpita, la víctima va explicar que havia vist la persona que l'havia punxat, presumptament, i el sospitós va ser identificat. La Unitat d'investigació d'Amposta dels Mossos d'Esquadra té encara oberta la investigació, pendents de completar totes les diligències.

Diverses punxades a Salou

A la demarcació de Tarragona també s'han registrat diversos casos de punxades en locals d'oci nocturn. Segons el digital 'El Caso', a la Costa Daurada s'havien registrat cinc casos fins a finals de la passada setmana, tots ells a Salou, tot i que les dades dels Mossos d'Esquadra només tenen una denúncia. En aquest sentit, no s'ha registrat cap delicte associat a les punxades.

Segons el citat mitjà, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Salou han reforçat el dispositiu conjunt a les discoteques i locals d'oci nocturn de la capital de la Costa Daurada amb agents de paisà, per tal de prevenir les punxades.