Imatge d'un control de la Policia Local de Creixell

Un jove, detingut dues vegades el cap de setmana per robar en vehicles de Creixell

És un noi de 22 anys que viu de manera il·legal en una casa ocupada

La Policia Local de Creixell ha detingut un jove de 22 anys per presumptes delictes de robatori i danys a l'interior de vehicles. La detenció s'ha dut a terme la matinada d'aquest dilluns, 1 de març, després que la policia rebés una trucada d'un veí que els informava que havia vist el noi saltant la tanca d'una casa al carrer de Mar Aureli de la urbanització Racó del Cèsar de Creixell. És la segona vegada que la policia deté el jove en tres dies, després d'enxampar-lo pels mateixos fets divendres passat.

Després de rebre l'avís per part d'un veí, una patrulla de la Policia Local de Creixell s'han desplaçat fins a la zona i van patrullar pels carrers en busca del jove. En arribar al carrer de Tàrraco, els agents han vist com un individu intentava amagar-se entre vehicles estacionats a la zona i, en apropar-se, ha fugit corrents. En aquest moment s'ha iniciat una persecució policial pels carrers de Tàrraco, Plató i Via Àpia fins a arribar al passeig de Pau Casals, on finalment han pogut immobilitzar l'individu. 

Un cop immobilitzat, els agents han identificat el jove i han realitzat la recerca de pertinences o objectes que pugui dur a sobre, trobant un disc dur, un USB, diferents cables de mòbil i una llima de grans dimensions. Així doncs, els agents han comprovat que diversos vehicles que estaven aparcats a la zona tenien els vidres trencats. En total, sis vehicles han patit robatoris a l'interior.

Així doncs, la policia creixellenca ha detingut el jove per un presumpte delicte de robatori amb força a l'interior de vehicles. S'han tornat a realitzar les diligències, s'ha portat al detingut a la revisió mèdica al CAP de Torredembarra, i seguidament a la Comissaria de Mossos d’Esquadra del Vendrell, per tal que torni a passar a disposició judicial.

L'individu, M.T., de 22 anys i resident il·legalment en un habitatge ocupat del carrer de la Vinya del barri de Creixell-Mar, ja havia sigut detingut pels mateixos fets divendres passat, 26 de febrer.