Una detenció dels Mossos d'Esquadra

Una jove puja a una coberta d'uralita per rescatar un gall i acaba detinguda a Reus

Els fets van tenir lloc diumenge en un edifici a tocar de l'avinguda del Carrilet de la capital del Baix Camp

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat diumenge una jove veïna de Reus per atemptat, resistència i desobediència contra els agents de l'autoritat. Els fets van tenir lloc en un edifici proper a l'avinguda del Carrilet de Reus, després que la noia pugés a la coberta d'uralita del pàrquing de l'immoble per rescatar un gall que s'havia escapat i que es passejava pel pati interior de l'edifici.

Segons ha explicat 'Canal Reus', tot va començar la matinada de diumenge quan un gall es va escapar i va acabar al pati interior de l'edifici. Durant el matí, la jove que va acabar detinguda va pujar a la coberta d'uralita del pati interior que cobreix el pàrquing per intentar rescatar l'animal. Veïns de l'immoble van detectar la presència de la noia i la van alertar del perill.

Efectius de Guàrdia Urbana, Mossos i Bombers al lloc dels fets

La jove, però, va fer cas omís a les indicacions dels veïns i va respondre de mala manera, un fet que va provocar que s'alertés a la Guàrdia Urbana de Reus. La policia reusenca es va personar al lloc amb tres patrulles, juntament amb altres tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat, que van ser els que van convèncer la noia que baixés de la coberta.

Una vegada la jove va baixar de la uralita es va negar a identificar-se davant la petició dels agents dels Mossos, agredint un dels policies, segons el relat de 'Canal Reus', citant fonts policials. Finalment, entre tres agents van reduir-la i va acabar detinguda. Aquest dimarts al matí, el gall continua passejant per la coberta d'uralita, segons testimonis d'alguns veïns de l'immoble.