Palau de la Justícia a Tarragona.

Demanen 14 anys de presó per a un home per abusar de la seva filla a la Selva del Camp

El judici contra l'acusat se celebrarà aquest dijous a l'Audiència de Tarragona

L'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà a partir d'aquest dijous un home acusat de fins a sis presumptes delictes d'agressió sexual amb accés carnal a la seva filla, menor d'edat, a la Selva del Camp. Segons l'escrit de la fiscalia, que demana 14 anys de presó, els fets es remunten a l'any 2016, quan la víctima, que era una menor tutelada per l'administració pública, va anar a viure amb la seva família.

En aquest sentit, la menor va abandonar el centre on residia per anar a viure amb els seus pares i el seu germà a la Selva del Camp. La fiscalia considera que a partir d'aquí van iniciar-se les agressions sexuals del pare a la seva filla, aprofitant que es quedaven sols.

En el seu escrit, el ministeri públic afirma que «en diverses ocasions, l’acusat aprofitava els moments en què es quedava tot sol amb la menor, per a, després d’agafar-la amb força pels canells i el cabell, agredir-la sexualment».

A judici per un presumpte abús sexual al Vendrell

D'altra banda, aquest dilluns ha començat el judici contra un home que està acusat d'un delicte d'abús sexual amb penetració l'any 2016 al Vendrell. En aquest sentit, el fiscal demana 6 anys de presó.

Segons el fiscal, després de celebrar la revetlla de Sant Joan, l'acusat va anar a dormir al domicili dels seus pares, juntament amb  el seu germà i amics d'aquest, entre els quals estava la víctima.

L'acusat, aprofitant que la víctima estava sota la influència de les begudes alcohòliques, va portar la noia a una de les habitacions i allà va abusar sexualment d'ella.