Façana del Palau de Justícia de Tarragona

Jutgen un expolític de Tarragona per abusos a una menor

La Fiscalia sol·licita 10 anys de presó per Miguel Ángel López Mallol

La secció quarta de l'Audiència Provincial de Tarragona va iniciar un judici per un delicte d'abusos sexuals a una menor. Un judici que es va interrompre per un canvi en la pena proposada pel fiscal, a més d'una sol·licitud d'ajornament de la defensa. També demana l'absolució del seu client.

Un nou cas d'abusos sexuals a menors que esquitxa les comarques tarragonines, però que es remunta entre finals del 2015 i principis de 2016. L'acusat, a més, és un expolític relacionat al Partit Popular. 

Segons explica el Diari de Tarragona, Miguel Ángel López Mallol, qui va ser secretari general del Partit Popular a Tarragona, regidor a l'Ajuntament de Reus, a més de diputat al Parlament i provincial, és el protagonista del delicte d'abusos sexuals a una menor. 

Un judici per abusos sexuals a una menor

Els abusos sexuals van succeir entre el desembre de 2015 i el gener de 2016 a la casa de l'acusat. Segons el citat mitjà, aquests fets lamentables van succeir al sofà quan hauria fet tocaments a la menor. Li va comentar que no ho expliqués a ningú de la grapejada, que va acabar quan la seva esposa va entrar al menjador.

Uns fets que no va poder explicar a ningú. La seva escapatòria va ser escriure-ho a una nota on indicava l'abús que va patir per part d'aquesta persona. L'acusat, però, va negar els fets.

Canvi de condemna

La Fiscalia ha canviat de parer. En un primer moment, demanava vuit anys i mig de presó. En finalitzar el judici, es van modificar les conclusions i es va agreujar la pena. Ara, s'enfronta entre vuit i dotze anys de presó.

També es demana que, durant 11 anys, no es pugui comunicar ni apropar-se a menys de 300 metres de la víctima. Es fixa la responsabilitat civil en 6.000 euros, a més que durant 13 anys no pugui exercir cap professió ni ofici que comporti contacte amb menors d'edat.