Façana del Palau de Justícia de Tarragona

El veí de Torredembarra que va intentar entrar a casa de la seva exdona, a judici

La fiscalia sol·licita que no pugui apropar-se a menys de 500 metres i demana una pena de dos anys de presó

La matinada del 8 de desembre del 2017, un home va intentar entrar de nit a la casa on vivia la seva exdona amb els seus tres fills —nascuts els anys 2008, 2010 i 2013— a Torredembarra. Uns fets que van succeir tres anys després d'haver-se separat de la seva parella.

El dia de l'incident, l'acusat, de 37 anys, va forçar la porta principal de l'habitatge amb un tornavís. Això ho va fer després de saltar una tanca de més de dos metres. Tot i això, no va aconseguir-ho i va buscar una nova forma per poder entrar.

En aquest sentit, va forçar una reixa metàl·lica d'un balcó. Una acció que va provocar molt soroll i va despertar la seva exdona. Davant d'aquest fet, l'individu va fugir corrents del lloc.

Ordre d'allunyament i pena de presó

Després d'aquest incident, aquest pròxim dilluns se celebrarà el judici a la secció segona de l'Audiència Provincial de Tarragona. Hi haurà jurat popular, el qual es va constituir aquest dimecres. 

La fiscalia demana una pena de presó per l'acusat. A més, en l'escrit d'acusació, la fiscalia també sol·licitat quan o pugui apropar-se a menys de 500 metres de la víctima ni comunicar-se amb ella durant un període de tres anys.