Imatge d'un dispositiu de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Tarragona a l barri de Campclar

El jutge envia a presó cinc dels detinguts a Campclar per presumpte tràfic de drogues

Una sisena persona ha quedat en llibertat amb mesures cautelars

Cinc de les nou persones que van ser detingudes el passat divendres al barri de Campclar de Tarragona, acusades d'un presumpte delicte de tràfic de drogues, han estat enviades a presó provisional comunicada i sense fiança pel jutjat d'instrucció 1 de Tarragona, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

En aquest sentit, una sisena persona detinguda també va passar a disposició durant el cap de setmana i va quedar en llibertat amb mesures cautelars, entre les quals hi ha la retirada de passaport, la prohibició de sortir del territori nacional i compareixences periòdiques en el jutjat. La causa està oberta per un presumpte delicte contra la salut pública.

Cal recordar que aquestes sis persones van ser detingudes el passat divendres en el marc d'un macrodispositiu de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Tarragona. Els cossos policials van arrestar nou persones i van desarticular dos dels grups més actius de la zona que venien al detall cocaïna, heroïna i marihuana.

Un macrooperatiu amb 250 agents de Mossos i Guàrdia Urbana

El macrodispositiu policial entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona va comptar amb la participació d'uns 250 agents, que van fer vuit entrades en pisos i en un bar. El balanç final va ser de nou persones detingudes, una d'elles menor d'edat i la resta amb edats compreses els 22 i els 45 anys.

Els arrestos van permetre desarticular dos dels grups criminals, liderats per dones, més actius de la zona, que venien al detall cocaïna, heroïna i marihuana. Els arrestats estan acusats dels presumptes delictes de pertinença a grup criminal, contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i ocupació de béns immobles.