Foto d'un detingut emmanillat.

Un lladre maldestre: perd la cartera robant una bici, torna al lloc i acaba detingut

Els fets van tenir lloc el passat cap de setmana en un habitatge de Torredembarra

La Policia Local de Torredembarra va detenir el passat cap de setmana un individu com a suposat autor del robatori amb força d'una bicicleta elèctrica en un habitatge del barri dels Munts del municipi del Baix Gaià, segons ha informat l'Ajuntament de Torredembarra en un comunicat. L'arrestat és un vell conegut dels cossos policials, ja que compta amb nombrosos antecedents per robatoris amb força a la ciutat de Valls.

Els fets van tenir lloc el passat dissabte 17 de setembre, quan el detingut va accedir a la finca saltant la porta d’entrada i trencant el cadenat amb què estava lligada la bicicleta. Els residents de l'habitatge van sentir el soroll i van sortir ràpidament per veure què passava, tot i que l’home va acabar fugint.

El suposat lladre torna a l'escena del robatori

L'escena surrealista d'aquesta robatori va arribar quan l'individu va tornar a la casa on havia robat perquè havia perdut la cartera, moment en què la família va retenir el suposat lladre fins que va arribar al Policia Local, que el va acabar detenint.

Els agents de la Policia Local van recuperar la bicicleta elèctrica robada, valorada en gairebé 600 euros, i van retornar-la a la seva propietària.