La processó del Sant Enterrament de la Setmana Santa de Reus 2019

Indignant: Aprofita la processó de Divendres Sant a Reus per delinquir

Els fets van succeir quan la processó passava pel carrer Batan

La Setmana Santa a les comarques tarragonines han viscut moments de tensió en algunes processons. Aquesta setmana festiva va començar amb un incident el Diumenge de Rams al Vendrell, on dues persones van ser detingudes després de provocar aldarulls i enfrontar-se als agents

Aquesta detenció no ha estat l'única enmig d'una processó de Setmana Santa.  El Divendres Sant, a Reus, la Guàrdia Urbana va detenir una persona que estava robant la gent que havia anat a veure l'acte, segons informa el Diari de Tarragona.

El lladre del Sant Enterrament

La processó del Sant Enterrament de Reus ja havia donat el tret de sortida el passat 15 d'abril. Una data marcada a la Setmana Santa de Reus, i més després de dos anys marcats per la pandèmia i la recuperació de la presencialitat.

La gent es va apropar fins al centre de la capital del Baix Camp per gaudir d'aquest acte religiós de la Setmana Santa reusenca. Mentre estaven entre el carrer Batan i el raval de Robuster, es va alertar d'un incident en el primer dels carrers.

Els agents de la guàrdia urbana van anar fins al lloc on hi havia gent discutint. La patrulla va separar les dues parts que s'estaven enfrontant i van esbrinar quin era el motiu d'aquest incident.

En aquest sentit, una persona va detectar que l'estaven intentant robar mentre estava presenciant la processó del Sant Enterrament de Reus, segons informa el citat mitjà. Per aquest motiu es va enfrontar al presumpte lladre.

Aquest individu, també va colpejar un dels agents de la Guàrdia Urbana de Reus. Per tot plegat, va ser detingut per com a presumpte autor d'un delicte de robatori, atemptat contra els agents de l'autoritat i desobediència.