Tres de les quatre bicis robades a Amposta que van recuperar els Mossos d'Esquadra

Les intencions d'un lladre de bicicletes de gamma alta a Amposta

L'arrestat circulava amb una de les bicis que tenia inscrit el nom del propietari

La Policia Local d'Amposta va veure com un individu circulava amb una bicicleta durant la matinada del passat dimecres. Un fet que per l'hora que era —als volts de les quatre— va aixecar sospites. I més, quan aquest va fer una maniobra evasiva davant una patrulla policial.

Per aquest motiu, els agents de la policia de la capital del Montsià el van aturar per identificar-lo. Un cop enxampat va oferir unes respostes incongruents sobre la propietat de la bici. Per això se li va intervenir el vehicle de dues rodes i, tot seguit, es va comprovar que portava inscrit el nom d'una altra persona. 

La Policia Local d'Amposta va contactar amb el legítim propietari d'aquesta bicicleta. En parlar-hi, no s'havia adonat del robatori d'aquesta ni de tres d'alta gamma més que tenia guardades en una plaça d'aparcament.

Per aquest motiu, el veí de la capital del Montsià, de 28 anys, va quedar detingut com a presumpte autor del robatori de quatre bicicletes. Després de passar a disposició del jutjat d'Amposta, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Les volia vendre

Després d'enxampar-lo amb aquesta bici robada, els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de les gestions per localitzar i recuperar les altres tres que havia furtat d'un aparcament.

Dues estaven al domicili que el detingut amb altres persones. I una altra ja l'havia venut, una intenció que volia fer amb les altres. Després de recuperar la bicicleta venuda, totes quatre s'han retornat al seu legítim propietari.