Intenten entrar a robar en una casa pel balcó a Tarragona i el propietari els fa fora empenyent-los

La víctima va impedir que els lladres entressin a casa seva pel balcó

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Tarragona tres joves com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els detinguts són tres joves de 18 i 19 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut.

Els fets van tenir lloc la matinada d'aquest passat dimarts, 7 de gener, al voltant de les dotze de la nit. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra que feia tasques de prevenció de delictes a la zona de la Rambla Nova de Tarragona va observar tres joves que sortien corrent des de la Baixada del Toro mentre miraven enrere. Els agents van decidir aturar els joves i els van identificar i demanar explicacions. Els nois, però, els van donar explicacions incongruents, fet que va motivar que una altra patrulla dels Mossos es dirigís fins al lloc per comprovar i intentar determinar si els tres joves estaven fugint després d'haver comès algun delicte. 

La víctima va impedir que els lladres entressin a casa seva pel balcó

Pocs minuts després, un home es va acostar a aquesta segona patrulla dels Mossos i els va explicar que tres homes encaputxats havien intentat entrar a casa seva, a la Baixada del Toro. L'home tenia alguns cops a les mans i als braços, i va explicar que va empènyer la porta del balcó de casa seva, per impedir que els tres homes accedissin a l'interior de la casa, ja que l'estaven colpejant amb violència. Finalment, els tres homes van fugir del lloc dels fets en direcció cap a la Rambla Nova, després que la víctima oposés resistència. 

Així doncs, els tres homes van ser detinguts per la primera patrulla que havia topat amb ells, pels delictes d'intent de robatori amb força en un domicili. Està previst que els tres arrestats passin a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona durant el dia d'avui, 9 de gener.