Els Bombers treballant en un incendi a Tarragona

Un llamp calcina completament una barraca a Tarragona i provoca un foc de vegetació

L'incendi va succeir entre els barris d'Icomar i Riuclar

Les tempestes d'estiu que han caigut en les últimes hores a la demarcació han provocat un nou incendi. De nou, un llamp ha originat un foc a les comarques tarragonines, després de viure'n un parell per aquest motiu a Cabra del Camp o Horta de Sant Joan.

Aquesta passada nit de dijous, el servei d'emergències va rebre un avís a les 21.21 hores d'un incendi a Tarragona. Una alerta d'un foc en una barraca propera entre els barris d'Icomar i Riuclar.

En aquesta estructura impactava de ple un llampec i provocava un incendi. Unes flames que es van propagar de pressa a la vegetació que hi havia al voltant, molt a prop del camp de futbol d'Icomar.

Els Bombers de la Generalitat van rebre aquest avís de l'incendi i van activar una dotació per apagar les flames. També es va activar una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Tot i la rapidesa dels serveis d'emergències, no es va poder evitar que la barraca es calcinés completament.

Incendis causats per llamps

Les tempestes dels últims dies han causat més d'un incendi arreu del territori tarragoní. El passat 27 de juny, a la nit, se'n va originar un a la zona de Sortanelles, a Cabra del Camp.

Una zona de difícil accés i que va requerir els treballs de dues dotacions i efectius del GRAF. Un incendi que va cremar uns 50 m2 de vegetació forestal.

Així mateix, el 29 de juny també va haver-hi un incendi originat per un altre llamp a Horta de Sant Joan. A la Punta dels Corcons, també zona de difícil accés, els Bombers van ser helitransportats per apagar les flames.