Llargues cues per un accident a l'A-27, a Tarragona

Llargues cues i retencions a Tarragona per un accident a l'autovia A-27

Dos vehicles han patit una topada i ha resultat una persona ferida lleu i tres persones il·leses

Migdia mogut a la ciutat de Tarragona per un accident. Una incidència a l'autovia A-27 ha causat llargues cues de retencions a la mateixa via, així com les altres que connecten amb aquest indret.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), hi ha hagut un accident entre dos vehicles al punt quilomètric 2 d'aquesta via. En concret, els fets han succeït a l'alçada de l'enllaç amb l'N-340, la qual viu moments de gran afluència a la carretera.

En conseqüència d'aquest accident, del qual s'ha alertat a les 14.22 hores d'aquest dimecres al migdia, hi ha retencions quilomètriques a Tarragona. En concret, de més d'un quilòmetre en sentit sud. De retruc també afecta l'N-340, en sentit el centre de la ciutat.

Pel que fa a l'accident, s'han vist involucrats dos vehicles que han topat a l'autovia A-27. Segons ha informat Trànsit, en conseqüència de la col·lisió s'ha vist afectada una persona, la qual ha quedat ferida en estat lleu.

Així mateix, també hi ha hagut tres persones que ocupaven els vehicles que s'han vist involucrats en l'accident, les quals han resultat il·leses després de la topada.

Principalment les afectacions de resultes d'aquest accident han estat a la circulació, on s'han format llargues cues en conseqüència de l'incident al nus del Francolí en hora punta.