Un munt d'arròs bullit amb colorant abocat a la porta de la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, al Palau Abària de Tortosa.

Llencen arròs bullit davant la delegació del Govern a l'Ebre

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets

Aquest dimecres al matí ha aparegut un munt d'arròs bullit amb colorant abocat a la porta de la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, al Palau Abària de Tortosa. Enganxat a la porta, també s'hi ha trobat un paper amb crítiques al Govern.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

«L'arròs bullit vo'l fotreu valtros. A final de mes cobreu com sempre, no? No feu veure que us poseu a la nostra altura. Feu Take Away un cop per setmana, que vos vigilem. De parlar en sabeu molt i de fer poca cosa. Tornarem», s'apuntava en l'advertiment. Tot sembla indicar que l'acció prové del sector de la restauració, tot i que ningú no l'ha reivindicat. Els Mossos d'Esquadra  investiguen els fets.


Tremosa planteja una desescalada

La conselleria d'Empresa planteja una desescalada  per fases amb diversos nivells amb colors similars al d'un semàfor que permetria reobrir aviat les terrasses al 50% per oferir dinars  entre les 13 hores i les 16 hores. El pla, inspirat en el d'altres països europeus com el d'Irlanda, situa el moment actual de la pandèmia en un 'nivell 4' de color vermell, i preveu els diversos escenaris per a la restauració, el comerç, les grans superfícies, els mercats ambulants o els serveis de contacte com l'estètica, reduint les restriccions a mesura que la situació epidemiològica millora. La proposta d'Empresa és que aquest divendres es passi a fase 3b, de color taronja fort.

La proposta de la conselleria que dirigeix Ramon Tremosa ha estat treballada amb els sectors econòmics, i és sobre la taula del Procicat, segons han indicat fonts de la conselleria.