Exterior de la residència l'Onada d'Alcanar

Llibertat amb càrrecs per al detingut per les agressions sexuals a dues àvies de la residència d'Alcanar

El jutge d'Amposta decreta mesures cautelars d'allunyament de les víctimes i de la residència

El jutge d'instrucció número 4 d'Amposta ha decretat la llibertat amb càrrecs del detingut com a presumpte autor de l'agressió sexual a dues residents del centre de gent gran L'Onada d'Alcanar (Montsià). Va ser una de les àvies qui va advertir dels fets als familiars quan aquest diumenge la van treure de la residència per votar. Arran d'aquesta denúncia, es va detectar la segona víctima. L'instructor ha decretat mesures cautelars que impedeixen l'investigat comunicar-se amb les víctimes ni apropar-se a elles ni a 300 metres de la residència. L'home, treballador del centre de 54 anys, haurà de presentar-se als jutjats cada 15 dies. La investigació per part dels Mossos d'Esquadra segueix oberta per determinar si hi pot haver més víctimes.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El cas s'ha donat a conèixer aquest matí i ha causat una gran consternació al municipi. De fet, l'Ajuntamentd'Alcanar ja ha anunciat que també es personarà com a acusaciópopular en aquest presumpte delicted'agressionssexuals a dues residents del centre de gentgran L'Onada, i ha condemnat els fets titllant-los d'«extremadament greus i totalment inacceptables». El Departament de Treball, Afers Socials i Família a la vegada ha anunciat que presentaràcàrrecs contra l'acusat perquè es depurin les responsabilitats pertinents.

D'altra banda, els Mossosd'Esquadra continuaran l'investigació perquè no descarten que hi pugui haver més víctimes. Un cop s'han donat a conèixer els terribles fets, s'ha activat un equip de suport psicològic per a les víctimes i les seves famílies a través del Servei d'Intervenció Especialitzat per a dones que han patit violència masclista.