Foto d'un detingut emmanillat.

Llibertat amb càrrecs per a l'acusat de robar en una quinzena de cotxes a Valls

Durant el mes de juliol, ja va ser detingut per cometre robatoris en dos habitatges

Llibertat amb càrrecs per al lladre multireincident, veí de  Valls, a qui se li atribueixen diversos delictes d'aquestes característiques que han passat en les últimes setmanes a la capital de l'Alt Camp. 

Segons avança el Vallenc, avui dimecres dia 14 de setembre  el noi ha estat posat en llibertat amb càrrecs, després de passar pels Jutjats de Valls. El detingut ha disposició judicial aquest matí i hauria estat posat en llibertat, a espera de judici. 

Detingut ahir

Ahir dimarts dia 13 de setembre a primera hora del matí, desenes de cotxes van aparèixer amb importants desperfectes i vidres trencats a la zona de Sant Josep Obrer i els barris de la Candela i l'Albada de la capital de l'Alt Camp. Segons les primeres investigacions, el noi que ara ha sortit en llibertat hauria trencat els vidres dels vehicles per cometre  robatoris  en els seus interiors. 

En total, en els darrers dies i hauria comès almenys una quinzena de robatoris amb força a l’interior de vehicles a la ciutat. Aquests fets han creat una forta indignació entre el veïnat i s'afegeixen al clima d'inseguretat i col·lapse ha patit Valls durant tot l'estiu.

A més, durant el mes de juliol, ja va ser detingut per cometre robatoris en dos habitatges, amb gent dins. Llavors, la jutgessa de Valls també el va deixar en llibertat amb càrrecs.