Un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Lliguen de mans i peus el treballador d'una empresa de Reus per robar tranquil·lament

La Guàrdia Urbana de Reus se'l va trobar emmordassat i els Mossos d'Esquadra estan investigant el robatori

Com si es tractés d'una escena treta d'una pel·lícula d'acció. La ciutat de Reus  va ser l'escenari d'un robatori amb l'emmordassament d'una persona inclosa. Els fets van posar-se a disposició de la Guàrdia Urbana de Reus, qui va descobrir l'incident, i de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra, que realitzarà la investigació  pertinent per esclarir els fets. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Lligat de peus i mans per robar maquinària 

La setmana no va començar de la millor forma possible pel treballador d'una empresa situada al carrer de Vila-seca de Reus. A primera hora d'aquest dilluns, 9 de novembre, dos individus van entrar al local i el van atacar per sorpresa, lligant-lo de mans i peus, segons confirmen des de la Guàrdia Urbana de Reus i avançava el Diari de Tarragona.  Un cop immobilitzat, els lladres  van poder cometre el robatori sense impediments i fugir del lloc dels fets.

Finalment, la víctima del robatori va poder alertar als serveis d'emergències de l'incident succeït. Primer, la Guàrdia Urbana de Reus se'l va trobar lligat i el van deixar lliure i, poc després, van arribar els agents dels Mossos d'Esquadra, de la Unitat d'Investigació, per començar a esbrinar l'incident succeït al carrer de Vila-seca. La investigació està oberta per un robatori amb violència.