Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Localitzen un cadàver al 'Corral de la Pacheca', al barri de Mas Pellicer de Reus

Els fets s'han produït al voltant de les cinc de la tarda | Segons els Mossos, el cos no presenta indicis de criminalitat

El cadàver d’un home ha estat localitzat durant la tarda d’avui dijous, 1 d’abril, al barri de Mas Pellicer de Reus. Segons avançava el ‘Diari Més’, i ha pogut confirmar TarragonaDigital, el cos ha aparegut en un espai conegut com 'El Corral de la Pacheca', un solar abandonat i erm tancat perimetralment amb un mur, al sud-est de la capital del Baix Camp. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís al voltant de les cinc de la tarda i, de seguida, han acudit a la zona. La Guàrdia Urbana de Reus, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i la comitiva judicial també s'han mobilitzat al lloc dels fets on, poc abans de les set, s’ha realitzat l’aixecament de cadàver.

Tal com apunten els Mossos, el cos no presentava indicis de violència, ni tampoc d’accidentalitat, i ha estat traslladat cap al tanatori reusenc. A l’espera de l’autòpsia, les primeres hipòtesis apunten que podria tractar-se d’una defunció per sobredosi. Precisament, ‘El Corral de la Pacheca’ —antigament ocupat per un conjunt de naus i barraques, derruïdes ara farà una dècada— esdevé ara mateix un punt habitual de consum de drogues, segons les denúncies dels veïns.