Imatge d'arxiu de l'avinguda del Mar de Miami Platja

Els Mossos localitzen el cos sense vida d'una dona en un habitatge a Miami Platja

Ha mort per causes naturals | En les darreres hores el fals rumor d'un possible assassinat havia proliferat entre els veïns

Els veïns del nucli de Miami Platja, a Mont-roig del Camp, viuen amb l'ai al cor des de la tarda d'ahir dimarts, 6 d'abril. La presència policial a l'avinguda del Mar, amb diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, va alertar alguns dels ciutadans de la zona, sobretot en veure que la funerària s'emportava un cadàver.

Ràpidament el rumor va córrer entre els ciutadans, que especulaven què havia pogut passar a l'interior d'aquell habitatge de l'avinguda del Mar. En les darreres hores alguns veïns han afirmat que s'havia produït un assassinat o un cas de violència de gènere que havia acabat en homicidi, amb alguns detalls esfereïdors dignes d'un capítol del programa 'Crims' de TV3.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a aquest mitjà que ahir a la tarda efectivament es va localitzar el cos sense vida d'una dona a l'interior d'un habitatge d'aquesta avinguda. Però en cap cas es tracta d'un assassinat o d'un homicidi, sinó que la persona hauria mort per causes naturals i no presentava cap signe de violència.

En rebre l'avís, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i el metge forense es van traslladar fins al lloc dels fets per investigar el domicili i fer l'aixecament del cadàver, confirmant que la mort s'havia produït de manera natural  i que no hi havia cap indici que allà s'hi hagués produït un crim. Fonts properes al cas apunten que tant la víctima com el seu marit patien problemes mentals.