Imatge d'un mosso d'esquadra vestit amb l'armilla anti-bales d'esquena.

Macabre misteri: Descobreixen de qui era la mà trobada en un maleter a Tarragona

La troballa d’una mà en un maleter d’un cotxe a Tarragona està lligada amb el cadàver aparegut dissabte en un dels canals del riu Ebre

Surrealista i macabre succés al Camp de Tarragona. I és que la troballa d’una mà humana a l’interior d’un cotxe ha portat als Mossos fins a un cadàver al Riu Ebre. En concret, a Sant Jaume d’Enveja, a la comarca del Montsià.  

Tot plegat va començar dijous passat, 26 d’agost. Segons avança ‘El Caso’, la Guàrdia Urbana de Tarragona va aturar un vehicle sospitós i, en veure que els tres ocupants del cotxe estaven molt nerviosos, van optar per escorcollar el vehicle. I la sorpresa va ser enorme, ja que en obrir el maleter van trobar-hi una ma humana.

Dos dies després, per més inri, els Mossos d’Esquadra trobaven el cadàver d’un home d’entre 30 i 40 anys al canal de la dreta de l’Ebre. El cos estava embolicat i li faltava una mà. Va ser aleshores quan els investigadors dels Mossos van lligar caps i van relacionar ambdós successos.

Els tres ocupants del vehicle, de nacionalitat marroquina, van ser arrestats dijous passat a l’instant i els Mossos continuen investigant què podria haver passat.

Màxim secretisme

El jutge, així mateix, ha dictaminat la presó provisional, sense fiança i incomunicada pels tres detinguts acusats d'un delicte d'homicidi. Tot i això, el cas es porta amb el màxim secretisme possible.

De fet, no ha estat fins aquest dilluns, 30 d’agost, que s’han relacionat tots dos casos. De fet, fins ara només se sabia de la troballa del cadàver d’un home d’uns entre 30 i 40 anys al riu Ebre.

Els Mossos, saturats

I és que d’altra banda, els Mossos d’Esquadra no cessen amb la seva cerca de Martín Ezequiel Álvarez Gaccio. Fa tot just una setmana, l’home va assassinar el seu fill en un hotel de Barcelona i acte seguit es va escapolir.

Des d’aleshores, els Mossos han establert un ampli dispositiu de cerca en col·laboració amb diverses policies locals però ha estat estèril. De moment, tot i les trucades que han rebut els Mossos alertant d’avisos relacionats amb l’home, no s’ha pogut detenir el presumpte assassí.

Els Mossos d’Esquadra, finalment, han explicat que l’home podria haver canviat d’identitat per a poder-se amagar.