Imatge de la piscina de l'Hotel Augustus de Cambrils

Un manter i un treballador d'un hotel atrapen i retenen un lladre a Cambrils

Havia robat la bossa de mà de la clienta d'un hotel del passeig

Un manter i un treballador d'un hotel van atrapar un lladre que fugia després de cometre un robatori a una dona a Cambrils, dissabte passat, 12 de setembre. Una clienta de l'Hotel Augustus estava a la piscina, quan un home de 32 anys va aprofitar que estava despistada per furtar-li una bossa de mà amb diners, dos telèfons mòbils, la cartera i ulleres, segons informa el 'Diari de Tarragona'.

Després del furt, el lladre va sortir de l'hotel fins al passeig, on dos còmplices l'esperaven en un cotxe per poder fugir. No va poder arribar fins als seus companys, ja que en intentar fugir, un treballador de l'hotel i un venedor il·legal que estava al passeig van aconseguir atrapar-lo i retenir-lo fins que no va arribar la policia. La mateixa víctima del furt va donar l'avís a la Policia Local de Cambrils, qui va desplaçar-se fins al lloc dels fets i va acabar detenint el lladre, un home de 32 anys veí de Cornellà de Llobregat. 

Com que el manter i el treballador de l'hotel van poder atrapar el lladre, la clienta de l'hotel va poder recuperar la seva bossa de mà amb tot el contingut a dins.