Marc Pedraza i un excompany de classe, han denunciat que van patir abusos sexuals per part d'un professor quan ambdós estudiaven a Valls

Marc Pedraza denuncia davant els Mossos els abusos que va patir per part d'un docent

El ballarí va fer públic la setmana passada que un professor de l'Escola Baltasar Segú de Valls va abusar d'ell quan feia cinquè i sisè de primària

El ballarí Marc Pedraza, que la passada setmana va fer públic que havia patit abusos sexuals quan estudiava cinquè i sisè de primària a l'Escola Baltasar Segú de Valls a finals dels anys 90, ha presentat una denúncia sobre aquests fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de capital de l'Alt Camp. Ho ha fet acompanyat del seu advocat, David Peña Nofuentes, i sense fer declaracions als mitjans.

Cal recordar que els fets es van conèixer la passada setmana, quan Marc Pedraza els va fer públics. En aquest sentit, el ballarí va explicar que havia patit en silenci durant 24 anys, però no ha estat fins ara que ha tingut les forces necessàries per explicar-ho. Pedraza va afegir que fins fa dos mesos, no ho havia dit a cap familiar, tan sols ho havia comentat a les seves parelles per justificar les «pors» que tenia.

Set alumnes identificats que també haurien patit abusos

Segons ha explicat el digital 'La República Checa', els suposats abusos del professor haurien afectat un mínim de set alumnes que ja estarien identificats. En aquest sentit, durant un acte el passat divendres a Tarragona un excompany de Marc Pedraza, de nom Lucas, també va denunciar públicament els abusos. En aquest sentit, un tercer alumne ha revelat haver estat víctima del mateix professor.

Es tracta de Sergi Martínez, que ha denunciat al citat mitjà que va patir abusos del docent quan tenia 14 anys. En aquest sentit, els testimonis asseguren que el comportament del professor era un secret a veus, però ningú va fer res per aturar-ho. Segons el digital 'La República Checa', el docent hauria estat detingut per la Guàrdia Civil l'any 1998 per una denúncia per abusos sexuals.