Verònica, mare nens presumptament segrestats a Tarragona

Una mare acusada de tenir els fills segrestats a Tarragona: «per la nostra seguretat»

El pare, José Manuel, i la mare, Verònica, han participat per separat al programa 'Cuatro al dia' explicant les seves versions

Un pare i una mare s'han enfrontat al programa de 'Cuatro al dia'. José Manuel explicava aquest dilluns que la seva exdona, Verònica, s'havia endut, presumptament, els seus fills i no els hi deixava veure, a més de no saber res d'ell. 

Ella, davant les greus acusacions que havien fet contra ella, va contactar aquest dimarts amb el mateix programa. Assegura que els seus fills estan perfectament i que van a l'escola, però no ha desvelat el lloc exacte on estan, però ha assenyalat que estan a Tarragona.

Un pare desesperat

El dilluns, José Manuel, apareixia al programa de la televisió de Mediaset. Un any i mig sense poder veure ni estar amb els seus fills, assegurant que estan segrestats, i que la mare se'ls va endur «basant-se en denúncies falses».

Tots dos vivien a la Comunitat de Madrid i a finals de 2020 i principis d'enguany, havia de tornar. Però no ho va fer allargant el procés judicial. Segons explica el pare, entre abril i maig va tornar a Pozuelo de Alarcón, on havia de signar cada setmana al jutjat per demostrar que resideix a la zona.

Després de fer-ho «una o dues setmanes», el pare dels nens assegura que tot seguit va fugir del lloc amb els nens. En aquest sentit, des del programa asseguraven que la dona es troba en recerca i captura per aquest motiu.

Acusat de presumptes «abusos sexuals a menors»

Després de les declaracions del pare, la mare acusada es va posar en contacte amb el programa 'Cuatro al dia'. Des de la cadena li van donar l'oportunitat per rebatre la versió que s'havia donat i, a més, afegint informació contra ell i alguns dels motius de la fugida. 

En aquest sentit, ha informat que els seus fills estan perfectament, a més d'anar d'una forma regular al seu col·legi. Un dels detalls que ha volgut mantenir en l'anonimat és la seva posició geogràfica, per la seva seguretat i al dels seus fills. Tot i això, ha dit que estan dins el territori de Tarragona. 

També ha atacat al pare dels nens. Segons ha explicat, José Manuel estaria acusat «d'abusos sexuals a menors» i hauria abusat dels nens, amb informes incloses. Així mateix, ho està «per violència de gènere extrema». Per aquest motiu, prefereix estar apartada i amagar a la seva família del presumpte agressor. Acusacions que el pare ha negat i dit que són falses.