El pas soterrat inundat a Segur de Calafell.

Matí complicat: fuita d'aigües fecals al Vendrell i inundació d'un pas soterrat a Segur de Calafell

La inundació de Segur s'ha produït perquè ha deixat de funcionar el sistema de bombes

Matí complicat amb diversos incidents relacionats amb els sistemes d'aigua al Vendrell i Calafell. A la capital del Baix Penedès, des del Consell Comarcal han informat que a les 08.00 hores s'ha detectat una fuita d'aigües fecals entre el Vendrell i Sant Salvador.

Aquest és un servei que es gestiona des de l'ens supramunicipal. Tècnics de l'empresa concessionària del servei de manteniment treballen «per resoldre la incidència al més ràpidament possible», segons el Consell.

Inundat un pas soterrat a Segur

Per altra banda, a Segur de Calafell s'ha produït la inundació d'un dels passos soterrats que hi ha a l'estació de tren. Segons l'Ajuntament, les bombes haurien deixat de funcionar per un curtcircuit o una sobrecàrrega en el sistema d'electricitat. Tampoc descarten, però, que hagi pogut ser un acte vandàlic.

Just aquests dies s'estan fent actuacions de reparació i manteniment dels passos soterrats que hi ha sota la via. Des del consistori apunten que les bombes que hi havia estaven «en pèssim estat, mal dimensionades i, en algun cas, sense grup electrogen».